Web Analytics Made Easy - Statcounter

قطعی ارتباط در بخش ۲۸ هزار نفری بم پشت سراوان در استان سیستان و بلوچستان به یک چاشنی در بحث آموزش مجازی دانش آموزان در بحران کرونا تبدیل شده است که می‌طلبد مسئولین مربوطه تدابیر لازم را در راستای رفع این معضل تکراری بیندیشند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ ارتباط تلفنی و انتقال دیتا در بخش 28 هزار نفری بم پشت به وسیله فیبر نوری که از سایت روستای دهک منشعب است، برقرار می شود که طی ماه اخیر 18 مورد قطعی در این منطقه رخ داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گفته مسئولین محلی اغلب قطعی های صورت گرفته در مسیر روستای دهک، دوموگی و سیرکان بوده که وصل مجدد هر دوره قطعی 24 تا 48  ساعت زمان برده که کلیه فعالیت های اقتصادی، اجتماعی، آموزشی و بهداشتی در این منطقه مختل شده است.

مسئولین محلی اذعان داشتند: فاصله بین روستای دهک تا دموکی فاقد جاده دسترسی بوده و هیچ گونه ترددی در این حوزه اتفاق نمی افتد که تیرهای برق انتقال کابل فیبر نوری نیز از این مسیر انجام و همین امر باعث شده تا افراد خرابگار هر از چند گاهی اقدام به برش و تخریب کنند که امید می رود به منظور برقراری ارتباط پایدار بخش تدابیر لازم جهت زمینی کردن فیبر نوری، برقراری ارتباط رادیویی به منظور ارتباط جایگزین در مواقع بحرانی اندیشیده شود.

به خطر افتادن حیات آینده جامعه در سایه قطعی های مکرر اینترنت

ملک فاضلی، نماینده مردم سراوان، سیب و سوران و مهرستان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ابعاد مختلف زندگی بشر در عصر حاضر به اینترنت وابسته است، به خبرنگار ما گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا این روزها اینترنت به یکی از ضروریات زندگی روزمره تبدیل شده و اگر نباشد بخشی از زندگی دچار مشکل می شود.

وی افزود: شیوع ویروس کرونا موجب شد که آموزش به صورت مجازی و از طریق برنامه شاد برای دانش آموزان به منظور جلوگیری از تجمع و قطع زنجیره انتقال انجام شود و طبعا این موضوع با حیات آینده ما گره خورده، اگر ناتوانی در یک سال تحصیلی برای دانش آموز به وجود آید تا آخر دچار مشکل می شود و حیات آینده جامعه به خطر خواهد افتاد.

نماینده مردم سراوان، سیب و سوران و مهرستان با اشاره به دیداری که روز گذشته پیرامون مشکلات حوزه انتخابیه با آذری جهرمی وزیر ارتباطات داشته است، اذعان کرد: وزیر ارتباطات برنامه های وسیعی را در راستای گسترش ارتباطات و پوشش اینترنتی در استان اجرا خواهد کرد که به همین منظور به این استان سفر می کند.

فاضلی گفت: سراوان، سیب و سوران و مهرستان به دلیل خاصیت کوهستانی دارای پوشش اینترنتی بسیار ضعیفی هستند که وزیر ارتباطات نسبت به این موضوع آگاهی دارد، اما آنچه امروز به عنوان یک معضل در بم پشت مشاهده شده، اداره مخابرات بدون تدبیر به آنچه که عارضه باشد، قراردادی با پیمانکار منعقد کرده که تیرهای فلزی انتقال فیبر بدون بررسی برش داده شده که این سوء مدیریت موجب شد مردم دچار مشکل شوند.

وی خاطر نشان کرد: وزیر ارتباطات از مشکل به وجود آمده در بم پشت مطلع است که امید می رود تا پایان سال اینترنت مناسب با پوشش کامل در تمام حوزه انتخابیه داشته باشیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: وزیر ارتباطات بم پشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۰۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند

علی سلاجقه رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست ضمن اشاره به اخباری مبنی بر آلودگی نفتی خاک خوزستان گفت: قانون خاک آماده و مصوبه‌هایش نیز ابلاغ شده و در حال پیگیری آن هستیم و در این باره بارها با وزیر نفت در خصوص چاه‌هایی که احداث می‌شود گفت‌وگو کرده‌ایم.

وی افزود: از بالا که به خاک خوزستان نگاه می‌کنید چاه‌های نفت رها شده مشخص هستند که ما از وزارت نفت خواسته‌ایم این‌ها را ساماندهی کنند چون همین رهاسازی چاه‌های نفت بسیاری از منابع آبی و خاکی ما را دچار مشکل می‌کند.

سلاجقه ادامه داد: مشکلاتی نیز در زمینه خطوط انتقال میعانات در خلیج فارس و دریای عمان داریم یکی دو بار نشتی‌های صورت گرفته که البته تیم‌ها وارد عمل شده و سریعاً موضوع حل شده است و در آنجا نیز از ظرفیت وزارت نفت و ظرفیت‌های بین‌المللی برای تعویض لوله‌های انتقال میعانات استفاده می‌کنیم تا مشکل نشت هز لوله‌ها و کشتی‌ها رفع شود.

منبع: خبرگزاری برنا

دیگر خبرها

  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • روزهای سخت مهاجم جوان برزیلی در بارسلونا؛ ویتور روکه ناامید و افسرده است!
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • قطعی برق در شادگان خوزستان؛ مردم از مصرف بی‌رویه خودداری کنند
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی تصویب شد
  • قطعی آب گچساران در پی بارشها/جاده های عشایری دچار خسارت شدند
  • ادامه تلاش ها برای رفع مشکل آب و برق مناطق سیل زده گچساران
  • خط انتقال مخزن و ایستگاه روستا‌های پمپاز مجتمع ارسی متصل شد
  • برق ۳۰ نقطه در اهواز قطع شد