Web Analytics Made Easy - Statcounter

معضل تکراری قطعی ارتباط تلفنی و اینترنتی بخش مرزی بم پشت در شرقی ترین نقطه ایران در سایه اهمال کاری ها امان مردم این منطقه را بریده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر هامون؛ به رغم اینکه اینترنت و تلفن در عصر حاضر به جزء جدایی ناپذیر زندگی تبدیل شده اما در سیستان و بلوچستان همچنان شاهد قطعی اینترنت هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز به واسطه پیشرفت علم و فناوری شاهد خدمات نوینی در عرصه های مختلف در حوزه ارتباطات هستیم اما بخش مرزی بم پشت سراوان با جمعیتی بالغ بر ۲۸ هزار نفر و داشتن ۱۲۱ پارچه روستا و آبادی چند روزیست که ارتباط آن قطع شده است.

قطعی مکرر فیبر نوری که گفته می شود در منطقه بم پشت به صورت عامدانه انجام می گیرد، این روزها امان بومیان شرقی ترین نقطه کشور را بریده و زندگی را برایشان سخت کرده است.

برخی از اهالی بم پشت جهت تامین مایحتاج زندگی خود از سراوان، در طول روز در رفت و آمد هستند و به محض دسترسی به اینترنت با بهره گیری از بستر فضای مجازی گلایه مردم این خطه از کشور را به اشتراک گذاشته اند و از قطع تلفن و اینترنت ابراز گلایه کرده اند.  

همچنین برخی دیگر از کاربران فضای مجازی با انتشار تصاویری از ایجاد خسارت به کابل های فیبر نوری از ۱۰۰ نقطه در منطقه بم پشت خبر دادند‌.

با قطع اینترنت در این بخش، علاوه بر اختلال در ارتباط اهالی منطقه، موجب بروز مشکلات در حوزه اقتصاد و تعطیلی کسب و کار شده است.

کارشناسان مخابرات در حال برآورد خسارت هستند

در تماسی که خبرنگار ما علی رضا شهرکی فرماندار سراوان جهت پیگیری موضوع و بررسی صحت و سقم ماجرا داشت، وی ضمن اظهار بی اطلاعی از آمار دقیق نقاط قطع شده فیبر نوری در منطقه بم پشت گفت: به فیبرهای نوری بخش بم پشت صدمه وارد شده که کارشناسان مخابرات در حال بررسی موضوع و برآورد خسارت هستند.

وی افزود: روز‌ پنجشنبه اطلاع یافتیم که اینترنت بخش بم پشت دچار اختلال شده که آمار دقیق چند روز قطعی را مخابرات باید ارائه دهد.



این مقام مسئول گفت: قطعی فیبر نوری در این منطقه از قبل شایع بوده که برقراری ارتباط را کمی زمان بر کرده است.

لازم به ذکر است؛ علی رغم تماس های مکرر خبرنگار ما با حسین آبادی رئیس مخابرات و مسعود سپاهیان بخشدار بم پشت موفق به برقراری ارتباط نشد اما این پایگاه خبری آماده انتشار پاسخ مخابرات جهت شفاف سازی موضوع است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: فیبر نوری بم پشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۶۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه: اگر از جنگ کنونی غزه درس نگیریم، تکرار خواهد شد

وزیر خارجه ترکیه هشدار داد اگر منطقه از جنگ کنونی غزه درس نگیرد، ممکن است این درگیری‌های در آینده باز هم تکرار شود.

به گزارش ایسنا، «هاکان فیدان» وزیر خارجه ترکیه گفت اگر منطقه از تراژدی کنونی در نوار غزه درس نگیرد، ممکن است این باریکه در آینده باز هم شاهد درگیری باشد.

فیدان در گفت‌وگو با العربیه گفت: «اگر از این تراژدی درس نگرفته و به دنبال راهکار ۲ دولتی نباشیم، این آخرین جنگ غزه نخواهد بود، بلکه جنگ‌های دیگر و اشک‌های بیشتری در انتظار ما خواهد بود.»

او گفت: «ما باید از اسرائیل بخواهیم مرزهای ۱۹۶۷ را بپذیرد. نه‌تنها حماس، بلکه تمام فلسطینیان بر سر تاسیس کشور مستقل فلسطین بر سر مرزهای ۱۹۶۷ توافق دارند.»

این دیپلمات ارشد ترکیه همچنین با بیان اینکه ممکن است درگیری‌های منطقه‌ای میان ایران و رژیم صهیونیستی گسترش یابد، هشدار داد: «گرچه اوضاع فعلاً آرام به نظر می‌رسد، اما احتمال (تشدید تنش‌ها) همواره وجود دارد.»

به گزارش خبرگزاری آناتولی، از هفتم اکتبر تا امروز حدود ۳۵ هزار تن از ساکنان نوار غزه در حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند که بخش اعظم آن‌ها را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند. همچنین ۷۸ هزار فلسطینی در نوار غزه در این حملات مجروح شده‌اند.

بر اساس گزارش‌های سازمان ملل متحد، با گذشت تقریباً هفت ماه از آغاز جنگ غزه، بیشتر مناطق این باریکه در حملات رژیم صهیونیستی تخریب شده و حدود ۸۵ درصد از جمعیت آن آواره شده‌اند و درعین‌حال، نظامیان صهیونیست به ساکنان غزه اجازه دسترسی به غذا، آب آشامیدنی و دارو را نمی‌دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افتتاح سد قیز قلعه‌سی با حضور رؤسای جمهور ایران و آذربایجان
  • اعلام زمان قطعی پخش فصل سوم «زخم کاری»
  • فیلم/ جنگ سایه‌ها بین ایران و اسرائیل
  • ترکیه: اگر از جنگ کنونی غزه درس نگیریم، تکرار خواهد شد
  • بیش از ۶۰۵ هزار شماره تلفن ثابت در کردستان دایر شده است
  • دولت تا سال ۱۴۰۸ از حق‌السهم فیبر نوری چشم‌پوشی می‌کند
  • تداوم پایداری ارتباطات مخابراتی خوزستان
  • پایداری ارتباطات مخابراتی خوزستان با وجود بارندگی‌های اخیر
  • اجرای فیبر نوری در سطح شهرستان زابل
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد